İletişim
Nurtepe Mah. Alibeyköy Cad, Çam Sk. No35/A,
[email protected]
T: +90 212 266 07 77
Work Inquiries
[email protected]
T: +90 212 266 07 77
Ürünler Ocak 21, 2022

iPad Kiosk Kiralama

iPad Kiosk Kiralama / Tablet Kiosk Kiralama Hizmeti

Dokunmatik ekran uygulamaları için en çok kullandığımız ürünlerden birisi olan ipad veya tabletler hayatın tüm alanlarında yaygın bir şekilde kullanılmaktadır. Mobil etkinlik uygulamalarının etkinliklerinde veya özel sergilerde daha güvenilir şekilde sergilenebilmesi için geliştirilen ipadk kiosk veya tablet kiosk ürünleri oldukça etkin olarak kullanılmaktadır.

Etkinlikleriniz için Interaktif uygulama ihtiyaçlarının çok büyüdüğü günümüzde ipad kiosk kiralama  kullanımları her geçen gün hızla artmaktadır.

iPad Kiosk kiralama servislerimizle birlikte sunduğumuz içerik ve yazılım geliştirme çözümlerimizle uçtan uca destek hizmet sunmaktayız.

iPAD KIOSK KİRALAMA ALANLARI
  • Ürün Lansman Gösterileri
  • Anketler, sınavlar
  • Dijital işaret ve yönlendirmeler
  • Otomatik Kayıt ve/veya veri toplama
  • Ticari Fuarlar için Stant Konumlandırıcıları
  • Mobil Uygulama deneyimleme noktaları
  • Reklam ve Sponsorluklar
  • Oyun ve interaktif deneyim alanları
  • Self Servis ve Ödeme Kioskları veya  pos kiosk servisleri
  • Mobil Fotoğraf Kabini sosyal medya photobooth çözümleri
  • Müşteri geri bildirim/ memnuniyet bildirim toplama noktaları

Ticari Fuarlar, Sergiler, Seminerler, konferanslar, kongre, kurs, eğitim toplantıları gibi önemli tüm etkinlikleriniz için ipad kiosk kiralama veya tablet kiosk kiralama ihtiyacı duyuyorsanız en doğru adres www.etud.com dur.

iPad Kiosk Kiralama veya Tablet Kiosk Kiralama Çözümleri

Etüd uygun fiyatlı ipad kiosk kiralama paketleri her türlü işletme ve etkinliğe hitap etmektedir. Kiralık ipad kiosklarımız, mekanınızın estetiğine ve dekoruna uyacak şekilde hem donanım hem de yazılım olarak özelleştirilebilir. Ürünler üzerinde markalanabilir alanlar bulunmaktadır ve bu boyutlar dahilinde kimliğinizi yansıtacak şekilde markalama yapabilirsiniz.

Genellikle etkinlik organizatörleri, etkinlik yöneticileri ve pazarlama ajanslarıyla birlikte çalışarak, yurt genelinde ve yurt dışında tablet kiosk kiralama hizmeti sunmaktayız.

Biz etkinliklerinizi etkileşimli hale getirmenize yardımcı olan donanım, içerik ve yazılım hizmetleri ile anahtar teslim servis veren bir ekibiz.

Talebiniz doğrultusunda içerik geliştirme ve yazılım hizmetlerinde yerinde kurulum, yerinde destek hizmetleri ile birlikte anahtar teslim çözümler sunmaktayız.

Dokunmatik ekranlı kiralık kiosklar, kiralık ipad kiosklar ve kiralık Totem kiosk ürünleri estetik ve kurulumu kolaydır. Uygun içeriğe sahip dokunmatik ekranlı kiosk kiralama çözümlerimiz müşterileri standa çekmek için etkili bir yöntemdir. Sağladığımız ipad kiosk kiralama ürünlerine yaklaşımımız basittir; niş, yüksek kaliteli ürünlere odaklanıyoruz ve estetik olarak tasarlanan ürünler markanızı yansıtabileceğiniz şekilde zarif tasarımlara ve endüstriyel dayanıklılığa sahiptir.

Etkinlik organizatörleri ve pazarlama ajansları, fuar standı tasarım firmaları, büyük markalar ile küçük girişimlere kadar birçok farklı sektörde kiralık tablet kiosk ve etkileşimli yazılım projelerinde çalışmaktayız.

iPad Kiosk Kiralama Avantajları

Genellikle kısa süreli etkinlikler için kullanılan bu ürünler satın alma maliyetine katlanmadan, ihtiyacınız olan süre ve özellikler için etud.com da kullandığınız kadar kira ücreti ödersiniz.

iPad kiosk kiralama hizmetlerimizle; Finansal kaynaklarınızı daha verimli kullanabilir, bakım onarım ve servis maliyetleri ile uğraşmanıza gerek kalmadan kesintisiz olarak iş akışı sağlarsınız. Tablet kiosk  kiralama çözümlerimizle günlük, haftalık ve aylık kiralama seçenekleri ile satın alma zorunda kalmadan istediğiniz sürede kullanım için bizi arayın…

Etkinlik ihtiyaçlarınız için ve özellikle kısa sürelik ihtiyaçlar için yeni teknoloji güncellemelerine ayak uydurmak çoğu zaman oldukça çok maliyetli olabilir. Bu nedenle, ipad kioskları satın almak yerine, alternatif seçeneklere sahip kioskları kiralamak çok iyi bir fikir olabilir.   Bu strateji ile likidite kaybından kaçınırsınız ve tamamiyle amacınıza odaklanacak çözümleri üretebilirsiniz.

ipad Kios Kiralama veya Tablet Kiosk Kiralama Çözümü Nerelerde kullanılır

Kongre, Fuar, seminer, konferans, eğitim, kurumsal toplantılar, zirveler, lansmanlar ve tüm etkinlik alanlarında etkileşimli çözüm ihtiyaçları ve mobil uygulama sunumları için ipad kiosk Kiralama hizmetleri sunuyoruz. Değişik boyutlarda kullanıma sunmuş olduğumuz kiralık tablet kiosk ürünlerimizle yıllardır bilinen güvenilir ve deneyimli tedarik kaynağı olarak hizmet vermekteyiz.

İnteraktif deneyimlerin çok fazla kullanılmasıyla birlikte Kiralık ipad Kiosk ürünleri, bilgilendirme ve yönlendirme amaçlı genel alanlarda, mobil uygulama sunumlarında, fuar veya sergi alanlarında, Show romlarda, Havalimanlarında, Metro istasyonlarında, anket, sınav veya müşteri geri bildirimlerinin ya da deneyimlerinin toplanacağı tüm kitlesel alanlarda ve daha sayamadığımız birçok farklı alanda kullanılmaktadır.

İpad kiosk kiralama veya Tablet Kiosk Kiralama Fiyatları nedir?

1 Günden 1 haftaya, 15 günden 1 aya veya esnek kiralama seçeneklerine kadar rekabetçi fiyatlarımızla tüm ihtiyaçlarınız için bizi arayın. Kiralama süresi ve ürün özelliklerine göre bütçenize uygun fiyat seçeneklerimizle her zaman yanınızdayız. Ürün kiralama hizmetlerimiz ile birlikte ihtiyacınıza özel içerik veya mobil yazılım çözümlerimizle sizlere uçtan uca destek vermekteyiz, İhtiyaçlarınız doğrultusunda özel proje fiyatları sunmaktayız. Konusunda deneyimli ekibimizle depo teslim, yerinde teslim ve kurulum montaj ile söküm dahil çözümler sunmaktayız.

iPad Kiosk kiralama veya Tablet Kiosk Kiralama Parkurumuz

9.7” ipad Kiosk kiralama, 10.2” ipad kiosk kiralama, 12.9” ipad kiosk kiralama seçeneklerimizle hizmet vermekteyiz. Adrese teslim, depo teslim, kurulum ve söküm tablet kiosk kiralama, içerik ve yazılım geliştirme hizmetleri kapsamında yıllardır siz değerli müşterilerimize katma değerli hizmetler sunmaktayız.

  • Client

    Etüd Bilişim

Bize Yazın

Teklif istermisiniz?

Tüm ihtiyaçlarınız için uçtan uca anahtar çözümler üretiyoruz.

Back

​​​Size daha iyi bir kullanıcı deneyimi sunabilmek için kişisel veri politikamızdoğrultusunda çerezler kullanıyoruz. Detaylı bilgi için tıklayınız.